485ba2c6af5719d3ce066f97c8b53160.jpg
slide1
ca15e94add83ffbf14261b5e487e13c5.jpg
804f1e9ff83e0acf9d179c547a59dcbe.jpg
slide3
7a6877d5deed4b5ffdb7316f3bb036b5.jpg
6f71f848c87d9445ef53bb45bd4dcfc2.jpg

Business Consult

Wat is een Business Consult:
Business Consult is anders dan een persoonlijk consult. Bij een persoonlijk consult spelen planeten van die persoon een rol. Maar bij een business consult zijn er meer mensen die de zaak draaien, bijvoorbeeld het bedrijf, de eigenaar, de partners, de bestuurders en shareholders, medewerkers en zelfs belangrijke klanten die veel business inbrengt. De planeten van al deze mensen werken samen en maken het zeer moeilijk om een voorspelling te doen. De horoscoop van al deze mensen dient te worden geanalyseerd. Ten eerste, de astroloog bestudeert (enkele dagen) de horoscopen van alle eigenaren, partners en managers die belangrijke beslissingen nemen in de zaak, die het geld uitgeven en die verantwoordelijk zijn voor productiviteit. Vervolgens bezoekt hij uw zaak om de betrokken executives persoonlijk te analyseren en tenslotte brengt hij advies uit.

Hoe groter het bedrijf hoe meer horoscopen des te meer werk. Na het bestuderen kan de astroloog voorspellingen doen over de toekomst van de zaak maar ook over goede en slechte tijden, financien, productie, coordinatie tussen bestuurders en medewerkers, en vooraanstaande klanten. In principe kan zelfs voor een bepaalde dag worden voorspeld.  De astroloog maakt bekend wat voor u als manager nog niet bekend of onvoorzien is en waarvoor u wel bereid moet zijn. Hij legt u uitgebreid uit hoe uw aankomende 3 jaren zullen zijn. Indien er iets negatiefs is, waarschuwt hij ook daarvoor. Aan het eind geeft hij advies voor een Yagya (www.yagya.nl) die in uw geval nodig en gunstig kunnen zijn. Yagyas zijn meerdaagse rituelen waarin volgens Vedische regels Goden en Godinnen worden gebeden en waarin hun mantras worden gereciteerd voor uw wensen, doelen, bescherming en verschillende problemen.

Wat kan ik allemaal vragen:
Alles wat u wilt weten over uw zaak. Bijvoorbeeld:

  
 • De plaats waar de zaak draait
 • De toekomst
 • Voorspoed en ongeluk
 • Inkomen en verliezen
 • Omzet en ups & downs
 • Coordinatie tussen medewerkers
 • Productiviteit
 • Relatie met consumenten
 • Compatibiliteit tussen partners en executives
 • Overheidshindernissen of administratieve blokkades
 • Sfeer op het werk
 • Natuurrampen en verliezen
 • Ideeën voor meer omzet en nieuwe en gunstige producten

Consult Methodes:
Thuis Consult: De Astroloog bezoekt uw zaak.

Wie geeft het consult:
Acharya Dr. D. B. Pathak

Wat zijn de kosten:
-- Business Consult Zelfstandigen: Eur 300
-- Busines Consult Bedrijf met medewerkers: Eur 2000
-- Corporate Consult: Vraag een offerte
-- Rijkosten: Eur 60 (voorlopig géén rijkosten)
-- Spoedtoeslag: Eur 150 voor een consult binnen 48 uur.

Betaalmethodes:
-- Automatische Incasso
-- Bank Overschrijving
-- Credit of Debit Cards of Pin betaling op ons kantoor
-- Contant op onze kantoor (daarna wordt een afspraak gemaakt)
-- Geld storten op het Postkantoor of bij het GWK

Boeken & Afnemen:
Om een consult te boeken, kom op 24 x 7 Live Chat, bel naar 070 262 9797 of boek dit op de website wanneer het u uitkomt. Vervolgens betaal de kosten binnen 24 uur. Nadat uw betaling ontvangen is nemen wij zelf contact met u op voor een afspraak. U dient hierna ook een Astrologie Service Aanvraagformulier in te vullen zodat wij uw gegevens aan de astroloog kunnen doorgeven en hij zich kan voorbereiden op uw horoscoop.

Indien u duidelijkheid over uw vragen nodig heeft, kunt u binnen 7 dagen aan ons kantoor doorgeven en wij zullen dat aan de astroloog voor u navragen. U kunt hierin echter géén nieuwe vraag stellen. Bereid dus goed voor het consult. Voor nieuwe vragen of vragen na 7 dagen dient een nieuw consult te worden geboekt.

Sommige voorwaarden:
Een Consult dient vooraf betaald te worden. Bij het reserveren van een consult bent en blijft u de kosten verschuldigd hoewel VEDA geen tijdige service kan garanderen, indien uw betaling niet binnen 24 uur is binnengekomen. Indien u niet verschijnt op de gereserveerde tijd blijft u de kosten verschuldigd. U kunt de afspraak minimaal 3 werkdagen van tevoren kosteloos wijzigen. Alle boekingen zijn definitief en niet restueerbaar.

Dr. Pathak: Awards & Erkenningen

Dr. Pathak is erkend voor zijn buitengewoon werk in Vediche Wetenschappen en Astrologie. In foto: Vachaspati Award in 1995 in New Delhi door H.H. Shankaracharya en Dr. Kiran Bedi.

Capsule Cursussen met Dr. Pathak

Capsule Courses is een smart leersystem waarin u een taal in 10 lessen van 5 uren kunt leren. Deze 50 uur opleiding maakt het leren van bijv. Hindi, Sanskriet of Astrologie kort, compact en makkelijk.

Consult Acharya Pathak in heel Nederland

Neem Astrologie Consult met Acharya Pathak voor al uw problemen en wensen zoals gezondheid, ziektes, financien, werk, business, liefde, huwelijk, kind, familie, spiritualiteit waarin planeten een rol spelen.