485ba2c6af5719d3ce066f97c8b53160.jpg
slide1
ca15e94add83ffbf14261b5e487e13c5.jpg
804f1e9ff83e0acf9d179c547a59dcbe.jpg
slide3
7a6877d5deed4b5ffdb7316f3bb036b5.jpg
6f71f848c87d9445ef53bb45bd4dcfc2.jpg

Kundli Match of Horoscoop Compatibiliteit
Bij een Kundli Match of Horoscoop Match wordt gekeken hoe compatibel uw partner met u is. Wij kunnen het uiterlijk van een persoon zien, zijn woorden geloven, maar het is alleen de astrologie dat ook het innerlijke karakter en gedachten van een persoon kan lezen. Niet alleen dat, met tijd en verandering in planeten, verandert ook de persoon. Op die manier een persoon met een goed karakter, goede financien en goede kwalificatie kan na 5 jaar veranderen. Daartegenover kan een slechte persoon in een goede persoon veranderen. Dit alles kan worden gezien en voorspeld in een Kundli Match.

Een blad van Kundli Match of Horoscoop Match

In een Kundli Match zijn 2 soorten matches:
Nakshatra (Constillaties) Melapan:

Hierin zijn 8 soorten analyses en ieder brengt een score. Van totaal 36 punten, indien een paar 20 of meer scoort, dan is de relatie voorwaardelijk aanvaardbaar, vanaf 24 punten is het goed en meer zegt nog beter.

Grah (Planeten) Melapan:
Meestal bekijken onkundige of minder geleerde astrologen alleen de punten onder Nakashatra Melapen en met de compatibiliteit tussen planeten wordt geen of onvoldoende rekening gehouden. Het resultaat is, dat ook relaties met 32 punten kapot gaan of onder problemen komen. Bij VEDA analyseren astrologen beide compatibiliteiten. Hierin wordt geanalyseerd of:
-- Er sprake is van Mangalik dosha. Door Mangalik dosha heeft één partner slechte tot gevaarlijke gevolgen. 
-- Er sprake is van huwelijkse blokkade. Hierdoor kan een partner niet trouwen of een paar zal niet kunnen trouwen.
-- Er sprake is van Vidhwa dosha. Dit zegt dat één partner overlijdt.
-- Er sprake is van Bandhya dosha. Dit zegt dat je samen geen of geen gezond kind kunt krijgen. 

Veel problemen tussen partners vóór of na het huwelijk kunnen geheel of gedeeltelijk door Yagyas (www.yagya.nl) worden verholpen. Vraag hiernaar.

Wie maakt Kundli Match:
Acharya Dr. D. B. Pathak

Type Kundli Matches:
Kundli Match: Eur 100
Hierin weet u hoe veel u scoort met uw partner. Ook wordt gezegd of jullie op beide manieren compatibel zijn. Indien er problemen zijn, wordt automatisch een Yagya Advies gegeven.
Deze kan binnen 1 uur op Live Chat (24 x 7) of telefonisch worden doorgegeven.

Kundli Match met Huwelijk Rapport: Eur 700
Naast Kundli Match wordt ook een 30 pagina's huwelijksrapport gemaakt waarin de relatie en de consequenties vóór en na het huwelijk worden genalyseerd. Het resultaat van match is binnen 1 uur klaar. Het Rapport neemt 7 werkdagen in beslag en ontvangt u per email.

Betaalmethodes:
-- Automatische Incasso
-- Bank Overschrijving
-- Credit of Debit Cards of Pin betaling op ons kantoor
-- Contant op onze kantoor (pas daarna wordt een afspraak gemaakt)
-- Geld storten op het Postkantoor of bij het GWK

Boeken & Afnemen:
Om een consult te boeken, kom op 24 x 7 Live Chat, bel naar 070 262 9797 of boek dit op de website wanneer het u uitkomt. Vervolgens betaal de kosten binnen 24 uur. Nadat uw betaling ontvangen is nemen wij zelf contact met u op voor een afspraak. U dient hierna ook een Astrologie Service Aanvraagformulier in te vullen zodat wij uw gegevens aan de astroloog kunnen doorgeven en hij zich kan voorbereiden op uw horoscoop.

Indien u duidelijkheid over uw vragen nodig heeft, kunt u binnen 7 dagen aan ons kantoor doorgeven en wij zullen dat aan de astroloog voor u navragen. U kunt hierin echter géén nieuwe vraag stellen. Bereid dus goed voor het consult. Voor nieuwe vragen of vragen na 7 dagen dient een nieuw consult te worden geboekt.

Sommige voorwaarden:
Een Consult dient vooraf betaald te worden. Bij het reserveren van een consult bent en blijft u de kosten verschuldigd hoewel VEDA geen tijdige service kan garanderen, indien uw betaling niet binnen 24 uur is binnengekomen. Indien u niet verschijnt op de gereserveerde tijd blijft u de kosten verschuldigd. U kunt de afspraak minimaal 3 werkdagen van tevoren kosteloos wijzigen. Alle boekingen zijn definitief en niet restueerbaar.

Dr. Pathak: Awards & Erkenningen

Dr. Pathak is erkend voor zijn buitengewoon werk in Vediche Wetenschappen en Astrologie. In foto: Vachaspati Award in 1995 in New Delhi door H.H. Shankaracharya en Dr. Kiran Bedi.

Capsule Cursussen met Dr. Pathak

Capsule Courses is een smart leersystem waarin u een taal in 10 lessen van 5 uren kunt leren. Deze 50 uur opleiding maakt het leren van bijv. Hindi, Sanskriet of Astrologie kort, compact en makkelijk.

Consult Acharya Pathak in heel Nederland

Neem Astrologie Consult met Acharya Pathak voor al uw problemen en wensen zoals gezondheid, ziektes, financien, werk, business, liefde, huwelijk, kind, familie, spiritualiteit waarin planeten een rol spelen.