485ba2c6af5719d3ce066f97c8b53160.jpg
slide1
ca15e94add83ffbf14261b5e487e13c5.jpg
804f1e9ff83e0acf9d179c547a59dcbe.jpg
slide3
7a6877d5deed4b5ffdb7316f3bb036b5.jpg
6f71f848c87d9445ef53bb45bd4dcfc2.jpg

Live Chat Consult

Chatten met Astroloog met thuiscomfort

Wat is een Astrologie consult:
Een Astrologie consult is een astrologisch advies door een geleerde astroloog op basis van een Vedische Horoscoop. De astroloog analyseert uw goede en slechte planeten en doet vorspellingen in een sessie van 1 tot 1,5 uur. Hij voorspelt alle belangrijke punten op elk gebied in uw leven wat hij in de toekomst ziet gebeuren. Hij legt u uitgebreid uit hoe uw aankomende 3 jaren zullen zijn. Indien er iets negatiefs is, waarschuwt hij ook daarvoor.

Aan het eind geeft hij advies voor Yagya (www.yagya.nl) die in uw geval nodig en gunstig kunnen zijn. Yagyas zijn meerdaagse rituelen waarin volgens Vedische regels Goden en Godinnen worden gebeden en waarin hun mantras worden gereciteerd naar uw wensen, doelen, bescherming en problemen. U bent vrij om zijn advies wel of niet te volgen maar de verwachting is dat u de oplossingsmethode ook gebruikt om uw problemen op te lossen. In andere woorden, medicijn is in ons leven net zo belangrijk als een arts en zonder medicijn kan een ziekte niet worden genezen. 

Wat kan ik allemaal vragen:
Alles wat u wilt weten over de persoon voor wie een consult wordt genomen. Bijvoorbeeld:

  
 • Personaliteit
 • Gezondheid en ziektes
 • Financien
 • Eigendom
 • Vermogen en zelfvertrouwen
 • Moeder, huis, vervoer, moederland
 • Opleiding, kennis, wijsheid, kinderen, zwangerschap, liefde
 • Vijand, zwakke punten, ziektes, verslaving
 • Huwelijk, partner, zaak, reis
 • leeftijd, sexualiteit, hertrouwen
 • Geluk, succes, voorspoed en dharma
 • Beroep, werk, promotie, vader
 • Inkomen
 • Uitgaven, verlies, leningen, spirituliteit, beschuldigingen

Consult Methodes:
Live Chat Consult: Consult de astroloog op Live chat (24 x 7) op onze website

Alternatieven:
Persoonlijk: Een Persoonlijk Consult wordt op ons kantoor in Den Haag gegeven.  
Telefoon Consult: U wordt gebeld door de astroloog op de afgesproken tijd
E-Mail Consult: Bij een Consult via email mailt u al uw vragen naar ons en de astroloog antwoordt uw vragen via email binnen 3 dagen.
Home Consult: De astroloog komt bij u thuis
Business Consult: Consult voor bedrijven of professionals zoals zelfstandige ondernemers

Wie geeft het consult:
Acharya Dr. D. B. Pathak

Wat zijn de kosten:
-- Live Chat Consult: Eur 100
-- Spoedtoeslag: Eur 150 voor een consult binnen 48 uur.

Betaalmethodes:
-- Automatische Incasso
-- Bank Overschrijving
-- Credit of Debit Cards of Pin betaling op ons kantoor
-- Contant op ons kantoor (daarna wordt een afspraak gemaakt)
-- Geld storten bij het Postkantoor of bij GWK

Boeken & Afnemen:
Om een consult te boeken, kom op 24 x 7 Live Chat, bel naar 070 262 9797 of boek dit op de website wanneer het u uitkomt. Vervolgens betaal de kosten binnen 24 uur. Nadat uw betaling ontvangen is nemen wij zelf contact met u op voor een afspraak. U dient hierna ook een Astrologie Service Aanvraagformulier in te vullen zodat wij uw gegevens aan de astroloog kunnen doorgeven en hij zich kan voorbereiden op uw horoscoop. Voor Live Chat consult, komt u op onze website op de afgesproken tijd en vraagt u naar de astroloog. Houdt u uw consultnummer bij de hand. Zonder dit kan een consult niet worden gegeven.

Indien u duidelijkheid over uw vragen nodig heeft, kunt u binnen 7 dagen aan ons kantoor doorgeven en wij zullen dat aan de astroloog voor u navragen. U kunt hierin echter géén nieuwe vraag stellen. Bereid dus goed voor het consult. Voor nieuwe vragen of vragen na 7 dagen dient een nieuw consult te worden geboekt.

Sommige voorwaarden:
Een Consult dient vooraf betaald te worden. Bij het reserveren van een consult bent en blijft u de kosten verschuldigd hoewel VEDA geen tijdige service kan garanderen, indien uw betaling niet binnen 24 uur is binnengekomen. Indien u niet verschijnt op de gereserveerde tijd blijft u de kosten verschuldigd. U kunt de afspraak minimaal 3 werkdagen van tevoren kosteloos wijzigen. Alle boekingen zijn definitief en niet restueerbaar.

Dr. Pathak: Awards & Erkenningen

Dr. Pathak is erkend voor zijn buitengewoon werk in Vediche Wetenschappen en Astrologie. In foto: Vachaspati Award in 1995 in New Delhi door H.H. Shankaracharya en Dr. Kiran Bedi.

Capsule Cursussen met Dr. Pathak

Capsule Courses is een smart leersystem waarin u een taal in 10 lessen van 5 uren kunt leren. Deze 50 uur opleiding maakt het leren van bijv. Hindi, Sanskriet of Astrologie kort, compact en makkelijk.

Consult Acharya Pathak in heel Nederland

Neem Astrologie Consult met Acharya Pathak voor al uw problemen en wensen zoals gezondheid, ziektes, financien, werk, business, liefde, huwelijk, kind, familie, spiritualiteit waarin planeten een rol spelen.