485ba2c6af5719d3ce066f97c8b53160.jpg
slide1
ca15e94add83ffbf14261b5e487e13c5.jpg
804f1e9ff83e0acf9d179c547a59dcbe.jpg
slide3
7a6877d5deed4b5ffdb7316f3bb036b5.jpg
6f71f848c87d9445ef53bb45bd4dcfc2.jpg

Acharya Pathak

Acharya Pathak is een docent, een Geestelijke Leider en een Acharya van Vedische Wetenschappen. Hij is schrijver van boeken en artikelen bij diverse tijdschriften en (web) publicaties over Vedische Wetenschap, Indiase Cultuur, Hindi en Sanskriet

meer weten

Dr. Pathak

Dr. Pathak is bekend voor zijn lessen van Hindi, Sanskriet, Vedische Astrologie en Panditsopleiding in Nederland. Hij is ook bekend Als Jyotish Acharya en geeft consult aan klanten om problemen op te lossen en tegenslag te verminderen

meer weten

Capsule Cursussen van Hindi, Sanskriet

Capsule Cursus een snelcursus van Dr. Pathak om een Taal of een vak op basis niveau te leren. Deze 10 lessen van 5 uren worden bij u thuis of kantoor gegeven en wij maken het zeker dat u dat ook leert.

meer weten

Astrologie Consult met Dr. Pathak

Consult Acharya Pathak voor uw gezondheid, financien, werk, zaak, liefde, realtie, kind en spirituele problemen en wensen. Een consult kan zowel persoonlijk als telefonisch of via Live Chat. U kunt Acharya ook bij u thuis uitnodigen voor Thuisconsult.

meer weten

Groepcursussen met Dr. Pathak

De Groepcursussen van Dr. Pathak op Hindi, Sanskriet, Astrologie, Karmakand en Hindoeisme worden één keer per jaar in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Leiden, Almere, Eindhoven en Groningen gegeven.

meer weten

Karmakand Modules | Puja leren doen

In Karmakand Modules leert u specific Puja’s stap-voor-stap met mantras. Deze meer dan 60 Modules die in Nederland eerder nooit zijn opgeleid en worden in privélessen bij u thuis worden behandeld.

meer weten

Smart Astrologie Lessen

Dr. Pathak’s smart astrologielessen helpen u de Vedische Astrologie professioneel toch gemakkelijk te leren. Leer stap-voor-stap om een professionele en succesvolle astroloog te worden en mensen te helpen met je kennis van planeten.

meer weten

De cursussen, consult en services van dr. Pathak zijn beschikbaar via VEDA BV. Deze dienen van tevoren geboekt en betaald te worden. Deze kunt u regelen via onze Live Chat oftewel telefonisch of via emailformulier. Alle bezoeken dienen van tevoren te worden afgesproken. Dr. Pathak is niet beschikbaar op het hier aangegeven adres of telefoonnummer zonder vooraf geboekt én een bevestigde afspraak. Voor snel antwoord kunt u het best op onze Live Chat 24 x 7 komen waar onze adviseurs u graag helpen. Voor emailformulieren streven wij ernaar om u binnen 3-5 werkdagen een antwoord per email te geven. Vage en onvolledige formulieren zullen zonder te lezen worden verwijderd.

Live Chat
Voor alle vragen kunt u liefst op onze 24 x 7 live chat komen. Hier kunt u ook uw aanmelding voor cursussen, boekingen of betalingen regelen. On te chatten met een van onze cunsultants klik op deze link.


Bellen enz.
Tel: 088 1 790079*
Fax: 070 891 0506
E-Mail: Gaarne Contactformulier invullen
Web: www.vedas.nl | www.pathak.nl

Correspondentieadres:
VEDA BV
Postbus 16800
2500 BV 's-Gravenhage

Bezoekadres: (Alleen met afspraak)
John Rädeckerkade 93
2552 WR 's-Gravenhage

* Instructies voor het bellen:
VEDA Instituut maakt gebruik van call-screening. Dit houdt in dat wij willen eerst weten wie u bent. Wanneer u naar ons belt en een keus heeft gemaakt, wordt eerst uw naam gevraagd. Spreek uw volledige naam in en blijf aan de lijn. U wordt hierna direct verbonden. 

Dr. Pathak: Awards & Erkenningen

Dr. Pathak is erkend voor zijn buitengewoon werk in Vediche Wetenschappen en Astrologie. In foto: Vachaspati Award in 1995 in New Delhi door H.H. Shankaracharya en Dr. Kiran Bedi.

Capsule Cursussen met Dr. Pathak

Capsule Courses is een smart leersystem waarin u een taal in 10 lessen van 5 uren kunt leren. Deze 50 uur opleiding maakt het leren van bijv. Hindi, Sanskriet of Astrologie kort, compact en makkelijk.

Consult Acharya Pathak in heel Nederland

Neem Astrologie Consult met Acharya Pathak voor al uw problemen en wensen zoals gezondheid, ziektes, financien, werk, business, liefde, huwelijk, kind, familie, spiritualiteit waarin planeten een rol spelen.