485ba2c6af5719d3ce066f97c8b53160.jpg
slide1
ca15e94add83ffbf14261b5e487e13c5.jpg
804f1e9ff83e0acf9d179c547a59dcbe.jpg
slide3
7a6877d5deed4b5ffdb7316f3bb036b5.jpg
6f71f848c87d9445ef53bb45bd4dcfc2.jpg

Vedische Astrologie: De Wetenschap van Tijden

Astrologie: De wetenschap van planeten Horoscoop bepaalt alles Bekend Geschrift

Astrologie is één van de meeste bekende vakken waarin men altijd zijn interesse heeft getoond. Deze wetenschap van planeten is een stuk complex dan natuurkunde of andere wetenschappen. De reden hiervan is dat de regels zijn niet altijd toepasselijk op iedreen. De interpretatie en voorspellingen van de planeten derhalve verschillen sterk en hiervoor alleen een slimme astroloog slaagt. Velen kunnen niet de waarheid voorspellen want zij niet geleerd zijn in astrologie, noch kennen zij de regels. Dit is precies als een advocaat die wetten en wetsartikelen niet kent. Boek lezen en astroloog worden is nooit gebeurd. Om een professioneel en succesvolle astroloog te woden dient men slim zijn in regels te leren, te onthouden of ten minste in de boeken kunnen vinden. Deze regens zijn in duizenden. In onze astrologiecursus gaan wij u niet een astroloog maken maar u krijgt een basis van astrologie zodat u verder zelf kunt studeren en met ervaringen leren.

Vishwa Panchang (Patra): Banaras Hindoe Universiteit

In zo'n klein Nederland vieren wij ieder jaar tenminste 3-4 Hindoefeesten op verkeerde datum want er meerderheid van Pandits ongeleerden is die de regels niet kent. Nauwelijks enkele Astrologen universitaire opleiding hebben gedaan. Deze dikke bult is de schuld van de klant die niet-serieus is en zomaar iedereen gelooft die zich astroloog noemt. Mensen gaan naar een zelfgenoemde Pandit want zij denken dat een Pandit kan horoscoop kijken maar dat is niet zo. Een Pandit dient astrologie te studeren om de horoscoop te kunnen lezen. Voor deze onrechtmatigheden raakt de klant zijn vertrouwen in astrologie en in astroloog kwijt. Astrologie leren helpt erin dat u niet op een verkeerde dag Diwali viert of gaat trouwen welke nadelige toekomst heeft. Met astrologie kunt u checken welke dag goed of slecht is voor uw cruciale activiteit en welke planet er rol speelt in uw problemen en in uw succes.

  Waarom Sanskriet Leren ? Wat houdt de cursus in ?
     
 • Zelf Panchang (Patra) leren kijken
 • Zelf correcte feestdagen kijken
 • Misleiding door astrologen voorkomen
 • Horoscoop kijken en interpreteren
 • Goede en slechte tijd van tevoren weten
 • Vertrouwen krijgen in slechte tijd
 • Wegen van succes kunnen vinden
 • Geschikte zaak of beroep kunnen kijken
 • Compatibileit met partner kijken
 • Dag tot dag van gebeurtenis kijken
 • Schade door neppe astrologen voorkomen
 • Mensen leren kennen
 • Alles over Planeten & Rashis
 • Horoscoop maken
 • Horoscoop Programma Training
 • Horoscoop interpretatie
 • Panchang (Patra) leren lezen
 • Voorspellingen doen
 • Muhurta Kijken
 • Feestdagen kijken en controleren
 • Oplossingen kijken
 • Sarhesati, kaalsarpa etc kijken
 • Dasha & Gochar kijken
 • Kundli Match doen
     

 Docent:
Acharya Dr. D. B. Pathak

Vereisten:
-- U bent 18 jaar or ouder
-- U heeft minimaal MBO opleiding
-- Minimaal 4 uur per les voor het huiswerk
-- Basis kennis van het Sanskriet
-- Kennis van Nederlands of Engels

Opties van Vedische Astrologie Lessen


Groepcursus:
De groepcursus van het Hindi wordt één keer per jaar in Amsterdam, Den Haag, Rottedam, Leiden, Utrecht, Eindhoven en Groningen meetal tijdens zomervakantie gegeven. Deze cursus bevat 30 lessen van 2 uur gespreid in 3 Niveaus: I, II en III waar I basis is, II middelbaar is en III gevanceerd is. Van 4 tot 20 cursisten kunnen deelnemen aan deze lessen die éen keer per week worden gegeven. De lessen zijn intensive en complex. Deze 3 niveaus worden binnen 1 jaar afgerond. Meer info over groepcursus
Cusrusgeld v.a. Eur 350. Zie de Tarieven

Capsule Cursus:
Capsule Cursus is een snelcursus waarin 10 intensieve lessen van 5 uur wordt gegeven om Hindi of andere vakken snel te kunnen leren. Dit zijn 10 Privélessen die of op ons lokaal in Den Haag of bij u thuis in heel Nederland worden gegeven. Hierin wordt een andere techniek gebruikt om snel te kunnen doceren. In een capsulecursus kan een 2e cursist gratis deelnemen. Deze cursus kan op iedere dag beginnen en kan ook in het weekend worden genomen. Meer info over Capsule Cursussen
Cursusgeld: Eur 2950. Zie de Tarieven

Privéles:
Privélessen worden altijd op ons lokaal in Den Haag gegeven. In Privélessen kunt u of met standaard syllabus of met aangepaste syllabus leren. U kunt zelf bepalen wat en hoe u wilt leren. Een privéles wordt in 2 uur gegeven en er kunnen 2 hoofsstukken hier worden afgerond. In een Privéles kan een 2e cursist gratis deelnemen. Deze cursus kan op iedere dag beginnen en kan ook in het weekend worden genomen. De lestijden zijn 9.00 tot 22.00 uur afhankelijk van de beschikbaarheid van de docent. Meer info over Privélessen.
Lesgeld: Eur 150 Per Les van 2 uur | Eur 1950 voor 10 lessen van 3 uur. Zie de Tarieven

Thuisles:
Thuislessen worden altijd bij u thuis of op uw kantoor gegeven. Hierin kunt u of met standaard syllabus of met aangepaste syllabus leren. U kunt zelf bepalen wat en hoe u wilt leren. Een thuisles wordt in 2 uur gegeven en er kunnen 2 hoofsstukken hier worden afgerond. In een thuisles kan een 2e cursist gratis deelnemen. Meer info over Thuislessen
Lesgeld: Eur 150 Per Les van 2 uur | Eur 1950 voor 10 lessen van 3 uur. Zie de Tarieven

Modules:
Modules zijn om een specifiike deel van een cursus gedetaileerd te leren. Bijvoorbeeld Alleen Hindi spreken of Ramayn lezen. Deze zijn privélessen en worden of op ons lokaal in Den Haag of bij u thuis gegeven. U kunt zelf bepalen wat en hoe u wilt leren. Deze privéles is van 2 uur en hieraan kan een 2e cursist gratis deelnemen. Deze cursus kan op iedere dag beginnen en kan ook in het weekend worden genomen. De lestijden zijn 9.00 tot 22.00 uur afhankelijk van de beschikbaarheid van de docent. Meer info over Modules
Cursusgeld: v.a. Eur 600. Varieert per medule en aantal lessen. Zie de Tarieven

E-Mailcursus:
U ontvangt iedere week een nieuwe les per email en die les kunt u hele week oefenen. Lesnummer 5, 10 kunnen wel in lokaal worden gevolgd voor praktijken en uitspraken. Meer info over Email Cursus.
Cursusgeld: Eur 800 voor hele cursus en Eur 300 voor 1 deel. Zie de Tarieven

Zero Lessen:
Zero lessen zijn een soort betaalde proeflessen. In deze les neemt u een privéles van 2 uur op onze lokaal of bij u thuis. Dit helpt u om te orienteren wat u wilt en wat u kunt leren. U kunt in deze les alles vragen op gebied van de vakken die Dr. Pathak doceert. Na deze les heeft u een duidelijk beeld van het vak, van de les, van uw stamina en ook van de docent. Deze Zeroles kost Eur 150 en kan niet worden verrekend of terugbetaald.
Lesgeld: Eur 150. Zie de Tarieven

Vóórcursus:
Een vóórcursus voor astrologie is noodzakelijk voor de studenten die geen kennis van het Sanskriet hebben want alle termen en regels van astrologie in het Sanskriet zijjn. Het is dus vereist dat u Sanskriet kent of Sanskriet cursus tegelijkere tijd volgt. Moch dit niet haalbaar zijn, dan adviseren wij u een vóórcursus van 3 Privélessen van het Sanskriet te nemen welke door Dr. Pathak wordt gegeven. Hierin leert u benodigde termen van het Sanskriet welke uw astrologieopleiding mogelijk maken.
Cursusgeld: Eur 400. Zie de Tarieven


Inschrijving:
Kom op 24 x 7 Live Chat, bel naar 070 262 9797 of vul het webformulier.

Dr. Pathak: Awards & Erkenningen

Dr. Pathak is erkend voor zijn buitengewoon werk in Vediche Wetenschappen en Astrologie. In foto: Vachaspati Award in 1995 in New Delhi door H.H. Shankaracharya en Dr. Kiran Bedi.

Capsule Cursussen met Dr. Pathak

Capsule Courses is een smart leersystem waarin u een taal in 10 lessen van 5 uren kunt leren. Deze 50 uur opleiding maakt het leren van bijv. Hindi, Sanskriet of Astrologie kort, compact en makkelijk.

Consult Acharya Pathak in heel Nederland

Neem Astrologie Consult met Acharya Pathak voor al uw problemen en wensen zoals gezondheid, ziektes, financien, werk, business, liefde, huwelijk, kind, familie, spiritualiteit waarin planeten een rol spelen.