485ba2c6af5719d3ce066f97c8b53160.jpg
slide1
ca15e94add83ffbf14261b5e487e13c5.jpg
804f1e9ff83e0acf9d179c547a59dcbe.jpg
slide3
7a6877d5deed4b5ffdb7316f3bb036b5.jpg
6f71f848c87d9445ef53bb45bd4dcfc2.jpg

Capsule Cursussen

Capsule Cursus is een dynamisch en snelcursus om een taal of een vak in korte tijd en op maat te leren. Deze cursussen zijn voornamelijk voor Diplomaten, Corporteleiders, Executives, Professionals, Wetenschappers en WO / HBO studenten. Deze uitdagende cursussen zijn vooral voor slimme studenten die gewend zijn aan complex studie, die 5 uur aan de lessen kunnen aanhouden, snel kunnen leren en dat ook kunnen onthouden. De cursus is op u gericht en voor u aangepast. Bijvoorbeeld u heeft belangstelling voor een bepaalde deel van een cursus of van een bepaalde richting. Deze cursus bevat de syllabus Deel I & II waarmee u de geselecteerde taal goed kunt lezen, luisteren, spreken en schrijven. HBO niveau is een vereiste voor deze cursus en zelfstudie is cruciaal. De lessen zijn intensief en complex en de syllabus is aangenomen van Indiase hogescholen. U leert met de docent en oefent thuis. In ieder geval dient u ten minste 5 uur per les aan thuisstudie te besteden. Deze lessen zijn privélessen die bij u (in heel Nederland) of op onze locatie in Den Haag kunnen worden gegeven. De lessen kunnen tussen 2 en 12 weken worden afgerond. De aanbevolen tijd is 3 lessen per week. Een tweede cursist is gratis. Dit is bijzonder voordelig als u met z'n tweeen de les wilt volgen. Wij brengen voorlopig ook geen reiskosten vor de docent welk Eur 60 per les bedraagt in rekening. U bespaart dus Eur 600 in reiskosten. VEDA garandeert u, dat u na goede afloop van deze cursus de taal kunt lezen, begrijpen, schrijven en spreken behoudens u alle lessen volgt, thuis herhaalt en ook huiswerk maakt.

Kenmerken
-- Volle cursus van 50 uur + 50 uur thuisstudie = 100 uur opleiding
-- Intensief en snel cursus
-- Capsule Technologie om te leren, dus kort, krachtig en concreet !
-- Gegarandeerd succes in lezen, luisteren, spreken en schrijven
-- 5 uur les per dag (tussen 9.00 en 20.00 ook in het weekend af te spreken)
-- In 10 sessies afgerond
-- Privéles bij u thuis of op ons lokaal in Den Haag
-- 10 lessen kunnen in 2-12 weken worden genomen
-- Voorlopig geen reiskosten (Eur 60 per les)
-- In heel Nederland
-- Een tweede cursist gratis
-- In het Nederlands, Engels, Hindi te volgen
-- HBO Niveau lessen
-- Begint met letters
-- Inclusief volle basis grammatica en woordenschat
-- Maakt geschikt voor verdere opleidingen in Hindi of Sanskriet medium
-- Ook mogelijk om capsule cursus II (Geavanceerd) te volgen

Cursussen:
Hindi, Sanskriet, Astrologie, Hindoeism, Panditsopleiding (Karmakand)

Docent:
Acharya Dr. D. B. Pathak

Cursusgeld: (meer info over prizen en tarieven)

Type Lessen Aantal lessen Aantal Uren Prijs Kortingen en Voordelen
Capsule Cursus 10 Lessen 50 uren Eur 2950 Een 2e cursist gratis !
Inschrijfgeld     Eur 45 Geen rijkosten
Examengeld     Eur 45  

 

 

 

-- Voorlopig geen rijkosten (t.w.v. Eur 60 per les)
-- De cursusgelden dienen geheel vooraf te worden betaald.
-- Dit cursusgeld kan ook in 2 á 3 termijnen worden betaald.
-- VEDA kent een "Geen restitutie" regeling. Switchen tusen cursussen is wél toegestaan.

Betaalmethodes:
-- Automatische Incasso
-- Bank Overschrijving
-- Credit of Debit Cards op onze website
-- Pin betaling bij u thuis of op kantoor
-- Contant op kantoor of bij u thuis of
-- Geld storten bij het Postkantoor of bij GWK

Inschrijving:
Kom op 24 x 7 Live Chat, bel naar 070 262 9797 of vul het webformulier. Een aanmelding heeft betalingsplicht en kan niet worden geannuleerd. Switchen tussen de cursussen en groepen is wel mogelijk.

Vervolg en Voorbereidingen :
Na ontvangst van uw aanmelding en betaling schrijven wij u in voor de cursus. U ontvangt automatisch een bevestiging van Inschrijving binnen 3 werkdagen in uw email. Capsule Cursussen kunnen ook per direct worden gegeven. Bel daarvoor naar 06 83 86 0000 en spreek direct met docent. De boeken kunt u liever zelf regelen of wij kunnen deze voor u in uw opdracht bestellen.

Indien u Hindi of Sanskriet cursus gaat volgen, dient u de letters van tevoren te hebben geleerd. De letters kunt u via de website na aanmelding downloaden. Het leren van de letters neemt 2 tot 8 weken de tijd in beslag. U dient alle letters foutloos te kunnen herkennen, schrijven en uitspreken voordat u deelneemt aan de 2e les, anders kunt u de volgende lessen niet volgen. De docent controleert uw letters en uitspraken in de 1e les, verbetert en gaat verder met de lessen. Indien u een Karmakand cursus gaat volgen, is kennis van basis Sanskriet noodzakelijk om de mantras te kunnen spreken. U kunt Karmakand en Sanskrietcursus tegelijk volgen. Voor Astrologie is ook kennis van het Sanskriet nodig want de regels van astrologie zijn in het Sanskriet voorgeschreven.

Les reserveren
Wij reserveren de 1e les in overleg met u. Verdere afspraken kunt u direct in de eerste les met de docent maken. Een les kan 3 werkdagen van tevoren gratis worden gewijzigd. Een late annulering betekent het verlies van die les.

Dr. Pathak: Awards & Erkenningen

Dr. Pathak is erkend voor zijn buitengewoon werk in Vediche Wetenschappen en Astrologie. In foto: Vachaspati Award in 1995 in New Delhi door H.H. Shankaracharya en Dr. Kiran Bedi.

Capsule Cursussen met Dr. Pathak

Capsule Courses is een smart leersystem waarin u een taal in 10 lessen van 5 uren kunt leren. Deze 50 uur opleiding maakt het leren van bijv. Hindi, Sanskriet of Astrologie kort, compact en makkelijk.

Consult Acharya Pathak in heel Nederland

Neem Astrologie Consult met Acharya Pathak voor al uw problemen en wensen zoals gezondheid, ziektes, financien, werk, business, liefde, huwelijk, kind, familie, spiritualiteit waarin planeten een rol spelen.