485ba2c6af5719d3ce066f97c8b53160.jpg
slide1
ca15e94add83ffbf14261b5e487e13c5.jpg
804f1e9ff83e0acf9d179c547a59dcbe.jpg
slide3
7a6877d5deed4b5ffdb7316f3bb036b5.jpg
6f71f848c87d9445ef53bb45bd4dcfc2.jpg

Groepcursussen

De groepcursussen worden één keer per jaar in Amsterdam, Den Haag, Rottedam, Leiden, Utrecht, Eindhoven en Groningen meestal gedurend zomervakantie (juli-augustus) gegeven. Deze cursus bevat 30 lessen van 2 uur gespreid in 3 Delen: I, II en III waar I basis is, II middelbaar is en III geavanceerd is. Van 4 tot 20 cursisten kunnen deelnemen aan deze lessen die éen keer per week worden gegeven (check de datum en tijd op homepagina). De lessen zijn intensive en complex. U leert bij de docent en oefent thuis. In ieder geval dient u ten minst 4 uur per week aan thuisstudie te besteden. Deze 3 Delen worden binnen 1 jaar afgerond. U dient voor het examen te slagen om naar het volgende Deel te gaan. Aan het einde wordt er examen gehouden en geslaagde studenten zullen een diploma worden uitgereikt. Een niet-geslaagdse student ontvangt een Getuigschrift. Vroegvogels die 2 maanden vantevoren aanmelden genieten van hoge kortingen en zij tijdig voorbereid voor de lessen.

Kenmerken

-- Full basis cursus van 60 uur + 120 uur thuisstudie
-- Intensive en snel cursus van 2 uur
-- In meerdere steden, op centrale locaties
-- In groep van 4-20 studenten
-- In het Nederlands te volgen
-- HBO Niveau lessen
-- Begint met letters
-- Inclusief full grammatica en woordenschat
-- Maakt geschikt voor opleidingen in Hindi medium

Cursussen:
Hindi, Sanskriet, Astrologie, Hindoeime, Panditsopleiding (Karmakand)

Cursusgeld: (meer info over prizen en tarieven)

Type Lessen Antal lessen Antaal Uren Prijs Kortingen en Voordelen
Groepcursus Geheel 30 Lessen 60 uren Eur 1200 Eur 1000 als u 60 dagen eerder aanmeldt en betaalt
GroepCursus 1 Niveau 10 Lessons 20 uren Eur 500 Eur 350 als u 60 dagen eerder aanmeldt en betaalt
Inschrijfgeld     Eur 45  
Examengeld     Eur 45  

-- De cursusgelden dienen geheel vooraf te worden betaald.
-- De cursusgelden kunnen ook in termijn betaald worden. Zie ons volledige tarievenlijst.

Betaalmethodes:
-- Automatische Incasso
-- Bank Overschrijving
-- Credit of Debit Cards op onze website
-- Pin betaling bij uw thuis of op onze kantoor
-- Contant op onze kantoor of bij u thuis of
-- Geld storten bij het Postkantoor of bij GWK

Inschrijving:
Kom op 24 x 7 Live Chat, bel naar 070 262 9797 or vul het webformulier. Een aanmelding heeft betalingsplicht en kan niet worden geannuleerd. Switchen tussen de cursussen en groepen is wel mogelijk.

Voorbereidingen en Procedure:
Na ontvangst van uw aanmelding en betaling schrijven wij u in voor de cursus. U ontvangt automatisch een bevestiging van Inschrijving binnen 3 werkdagen in uw email. In deze email ziet u exacte data van uw cursus en lessen, tijdstippen, adres van het leslokaal en informatie over boeken die in de lessen worden behandeld. De boeken kunt u of zelf regelen of wij kunnen deze voor u op uw opdracht en kosten bestellen.

Voorbereiding letters
Indien u Hindi of Sanskriet cursus gaat volgen, dient u de letters van tevoren te hebben geleerd. De letters kunt u via de website na aanmelding downloaden. Het leren van de letters neemt 2 tot 8 weken de tijd in beslag. U dient alle letters fouteloos te kunnen herkennen, schrijven en uitspreken voordat u deelneemt aan de 2e les, anders gaat u de volgende lessen niet kunnen volgen. De docent controleert uw letters en uitspraken in 1e les en gaat verder met de lessen. Indien u moeite heeft met de letters, kunt u eeerst onze Vóórcursus (voorbereidingscursus van 3 lessen door een seniore student, kost Eur 100) volgen waarin alleen letters en kleine woordjes worden geleerd.

Les Volgen
Indien u over een studentennummer beschikt, wordt u verwacht in de les. De les is van 2 uur inclusief een pause van 15 minuten. Iedere les dient u thuis te herhalen en huiswerk te maken. Na aanmelding krijgt u ook toegang tot de Notice Board waar belangrijke informatie bijvoorbeeld vakantie of annulering van de les etc verschijnen. Raadpleeg deze pagina voor meer informatie over de voorbereidingen. 

Achterstand in de Les / Les gemist
Aangezien iedere les belangrijk is en alle lessen elkaar verbonden zijn, een les missen is niet verstandig. Mocht dit toch een gebeuren, kunt u de gemiste lessen met uw klasgenoot inhalen. Een gemiste les of achterstand kunt u ook d.m.v. Privéles wegwerken.

Dr. Pathak: Awards & Erkenningen

Dr. Pathak is erkend voor zijn buitengewoon werk in Vediche Wetenschappen en Astrologie. In foto: Vachaspati Award in 1995 in New Delhi door H.H. Shankaracharya en Dr. Kiran Bedi.

Capsule Cursussen met Dr. Pathak

Capsule Courses is een smart leersystem waarin u een taal in 10 lessen van 5 uren kunt leren. Deze 50 uur opleiding maakt het leren van bijv. Hindi, Sanskriet of Astrologie kort, compact en makkelijk.

Consult Acharya Pathak in heel Nederland

Neem Astrologie Consult met Acharya Pathak voor al uw problemen en wensen zoals gezondheid, ziektes, financien, werk, business, liefde, huwelijk, kind, familie, spiritualiteit waarin planeten een rol spelen.