485ba2c6af5719d3ce066f97c8b53160.jpg
slide1
ca15e94add83ffbf14261b5e487e13c5.jpg
804f1e9ff83e0acf9d179c547a59dcbe.jpg
slide3
7a6877d5deed4b5ffdb7316f3bb036b5.jpg
6f71f848c87d9445ef53bb45bd4dcfc2.jpg

Modules


Cursus volgen is niet altijd gemakkelijk voor sommige mensen. Bijvoorbeeld, u leert snel en u wilt doorgaan met verdere onderwerpen maar door uw klasgenoot die langzamer leert, kan de les niet doorgaan. De situatie kan ook andersom zijn. In een cursus wordt rekening gehouden met iedereen en de snelheid is afhankelijk van de meerderheid van studenten. Hiernaast wordt in een groep cursus een standaard syllabus behandeld maar u wilt iets specifieks leren en snel afmaken. In dit geval kunt u modules volgen. Modules zijn bepaalde richtingen of delen van een cursus die u gedetailleerd wilt volgen. Bijvoorbeeld u wilt alleen Hindi spreken of u wilt alleen Gita leren lezen, dan hoeft u niet de volledige Hindi of Sanskriet cursus te volgen. VEDA biedt meer dan 200 modules van 5 vakken en die worden in 4 tot 100 privélessen afgerond. Deze privélessen kunnen zowel bij u thuis of op ons lokaal in Den Haag worden gegeven. Uiteraard zijn deze lessen op u gericht en voor u aangepast hoe u die wilt hebben.

Kenmerken
-- Leren op maat
-- meer dan 200 modules van Hindi, Sanskriet, Astrologie, Karmakand & Hindoeisme
-- Afgerond in 4 tot 100 Privélessen v.a. Eur 600
-- Intensief en snelle cursus
-- 2 uur les (tussen 9.00 en 20.00 ook in het weekend af te spreken)
-- Leer wat u wilt, leer hoe u wilt
-- Lessen kunnen worden gecombineerd, bijv. astrologie en karmakand
-- In het Nederlands, Engels, Hindi te volgen
-- HBO Niveau lessen
-- Géén vooropleiding vereist

Cursussen:
Hindi, Sanskriet, Astrologie, Panditsopleiding (Karmakand), Hindoeïsme

Docent:
Acharya Dr. D. B. Pathak

Cursusgeld: (meer info over prizen en tarieven)

Type Lessen Aantal lessen Aantal Uren Prijs Kortingen en Voordelen
Privéles 4-100 8-200 uren v.a. Eur 600 Vaste Prijzen
Inschrijfgeld     Eur 45  
Examengeld     Eur 45  

 

 

-- Geen rijkosten t.w.v. Eur 60 per les
-- Het cursusgeld dient geheel vooraf te worden betaald.
-- In afzonderlijke gevallen kan het cursusgeld in 2 termijnen worden betaald.
-- VEDA kent een "Geen restitutie" regeling. Switchen tussen cursussen is wél toegestaan.

Betaalmethodes:
-- Automatische Incasso
-- Bank Overschrijving
-- Credit of Debit Cards op onze website
-- Pin betaling bij u thuis of op ons kantoor
-- Contant op kantoor of bij u thuis of
-- Geld storten bij het Postkantoor of bij GWK

Inschrijving:
Kom op 24 x 7 Live Chat, bel naar 070 262 9797 or vul het webformulier. Een aanmelding heeft betalingsplicht en kan niet worden geannuleerd. Switchen tussen de cursussen en groepen is wel mogelijk.

Vervolg en Voorbereidingen :
Na uw aanmelding en ontvangst van betaling schrijven wij u in voor de cursus. U ontvangt automatisch een bevestiging van Inschrijving binnen 3 werkdagen in uw email. Capsule Cursussen kunnen ook per direct worden gegeven. Bel daarvoor naar 06 83 86 0000 en spreek direct met de docent. De boeken kunt u liever zelf regelen of wij kunnen deze voor u op uw verzoek bestellen. Indien u de Hindi of Sanskriet module gaat volgen, dient u de letters van tevoren te hebben geleerd. De letters kunt u via de website na aanmelding downloaden. Het leren van de letters neemt 2 tot 8 weken tijd in beslag. U dient alle letters foutloos te kunnen herkennen, schrijven en uitspreken, voordat u deelneemt aan de 2e les, anders gaat u de volgende lessen niet kunnen volgen. De docent controleert uw letters en uitspraken in de 1e les, verbetert en gaat verder met de lessen. Indien u een Karmakand cursus gaat volgen, is kennis van basis Sanskriet noodzakelijk om mantras te kunnen uitspreken. U kunt Karmakand en Sanskrietcursus tegelijk volgen. Voor Astrologie is ook kennis van basis Sanskriet nodig want de regels van astrologie zijn in het Sanskriet voorgeschreven.

Les reserveren
Wij reserveren de 1e les in overleg met u. Vervolglessen kunt u direct in de eerste les bij de docent reserveren. Een les kan 3 werkdagen van tevoren kosteloos worden gewijzigd. Een late annulering betekent uw verlies van die les.

Dr. Pathak: Awards & Erkenningen

Dr. Pathak is erkend voor zijn buitengewoon werk in Vediche Wetenschappen en Astrologie. In foto: Vachaspati Award in 1995 in New Delhi door H.H. Shankaracharya en Dr. Kiran Bedi.

Capsule Cursussen met Dr. Pathak

Capsule Courses is een smart leersystem waarin u een taal in 10 lessen van 5 uren kunt leren. Deze 50 uur opleiding maakt het leren van bijv. Hindi, Sanskriet of Astrologie kort, compact en makkelijk.

Consult Acharya Pathak in heel Nederland

Neem Astrologie Consult met Acharya Pathak voor al uw problemen en wensen zoals gezondheid, ziektes, financien, werk, business, liefde, huwelijk, kind, familie, spiritualiteit waarin planeten een rol spelen.