485ba2c6af5719d3ce066f97c8b53160.jpg
slide1
ca15e94add83ffbf14261b5e487e13c5.jpg
804f1e9ff83e0acf9d179c547a59dcbe.jpg
slide3
7a6877d5deed4b5ffdb7316f3bb036b5.jpg
6f71f848c87d9445ef53bb45bd4dcfc2.jpg

Privélessen


In Privélessen leert u op maat hoe en wat u wilt. Bijvoorbeeld, u kunt onderwerpen van verschillende talen en cursussen zoals Hindi en Sanskriet of Sanskriet en Karmakand combineren en leren. Uiteraard bestaat de syllabus altijd als voorkeur als u een cursus in een bepaald aantal lessen wilt afronden. Deze lessen zijn in ieder geval op u gericht en voor u aangepast. Bijvoorbeeld u leert snel of langzaam of u heeft belangstelling voor een bepaald deel van de cursus. In deze cursus leert u de taal goed lezen, luisteren, spreken en schrijven.  Voor Privélessen is een vooropleiding niet vereist. De lessen zijn intensief en complex en de syllabus is aanenomen van Indiase hogescholen. U leert met de docent en oefent thuis. In ieder geval dient u tenminste 2 uur per les aan thuisstudie te besteden. Deze lessen zijn privélessen die op onze locatie in Den Haag kunnen worden gegeven.

Kenmerken
-- Privéles op ons lokaal in Den Haag
-- Intensief en snel cursus
-- 2 uur les (tussen 9.00 en 20.00 ook in het weekend af te spreken)
-- Leer wat u wilt, leer hoe u wilt
-- Lessen kunnen worden gecombineerd bijvoorbeeld astrologie en karmakand
-- In het Nederlands, Engels, Hindi te volgen
-- HBO Niveau lessen
-- Begint met letters in het geval van Hindi en Sanskriet
-- Inclusief volle basis grammatica en woordenschat
-- Maakt geschikt voor verdere opleidingen in Hindi of Sanskriet medium
-- Géén vóóropleiding vereist

Cursussen:
Hindi, Sanskriet, Astrologie, Panditsopleiding (Karmakand), Hindoeisme

Docent:
Acharya Dr. D. B. Pathak

Cursusgeld: (meer info over prizen en tarieven)

Type Lessen Aantal lessen Aantal Uren Prijs Kortingen en Voordelen
Privéles 1 Les 2 uren Eur 150 10 lessen van 3 uur Eur 1950
Inschrijfgeld     Eur 45  
Examengeld     Eur 45  

 

 

-- Boek een batch van 10 lessen en bespaar Eur 300
-- Het cursusgeld dient geheel vooraf te worden betaald.
-- In afzonderlijke gevallen kan dit in 2 termijnen worden betaald.

-- VEDA kent een "Geen restitutie" regeling. Switchen tusen cursussen is wél toegestaan.

Betaalmethodes:
-- Automatische Incasso
-- Bank Overschrijving
-- Credit of Debit Cards op onze website
-- Pin betaling bij u thuis of op ons kantoor
-- Contant op kantoor of bij u thuis of
-- Geld storten bij het Postkantoor of bij GWK

Inschrijving:
Kom op 24 x 7 Live Chat, bel naar 070 262 9797 or vul het webformulier. Een aanmelding heeft betalingsplicht en kan niet worden geannuleerd. Switchen tussen de cursussen en groepen is wel mogelijk.

Vervolg en Voorbereidingen :
Na ontvangst van uw aanmelding en betaling schrijven wij u in voor de cursus. U ontvangt automatisch een bevestiging van Inschrijving binnen 3 werkdagen in uw email. Capsule Cursussen kunnen ook per direct worden gegeven. Bel daarvoor naar 06 83 86 0000 en spreek direct met de docent. De boeken kunt u liever zelf regelen of wij kunnen deze voor u op uw opdracht bestellen.

Indien u Hindi of Sanskriet cursus gaat volgen, dient u de letters van tevoren te hebben geleerd. De letters kunt u via de website na aanmelding downloaden. Het leren van de letters neemt 2 tot 8 weken de tijd in beslag. U dient alle letters foutloos te kunnen herkennen, schrijven en uitspreken voordat u deelneemt aan de 2e les, anders gaat u de volgende lessen niet kunnen volgen. De docent controleert uw letters en uitspraken in de 1e les, verbetert en gaat verder met de lessen. Indien u een Karmakand cursus gaat volgen, is kennis van basis Sanskriet noodzakelijk om de mantras te kunnen spreken. U kunt Karmakand en Sanskrietcursus tegelijk volgen. Voor Astrologie is ook kennis van basis Sanskriet nodig want de regels van astrologie zijn in het Sanskriet voorgeschreven.

Les reserveren
Wij reserveren de 1e les in overleg met u. Vervole lessen kunt u direct in de eerste les met de docent reserveren. Een les kan 3 werkdagen van tevoren kostenloos worden gewijzigd. Een late annulering betekent verlies van die les.

Dr. Pathak: Awards & Erkenningen

Dr. Pathak is erkend voor zijn buitengewoon werk in Vediche Wetenschappen en Astrologie. In foto: Vachaspati Award in 1995 in New Delhi door H.H. Shankaracharya en Dr. Kiran Bedi.

Capsule Cursussen met Dr. Pathak

Capsule Courses is een smart leersystem waarin u een taal in 10 lessen van 5 uren kunt leren. Deze 50 uur opleiding maakt het leren van bijv. Hindi, Sanskriet of Astrologie kort, compact en makkelijk.

Consult Acharya Pathak in heel Nederland

Neem Astrologie Consult met Acharya Pathak voor al uw problemen en wensen zoals gezondheid, ziektes, financien, werk, business, liefde, huwelijk, kind, familie, spiritualiteit waarin planeten een rol spelen.