485ba2c6af5719d3ce066f97c8b53160.jpg
slide1
ca15e94add83ffbf14261b5e487e13c5.jpg
804f1e9ff83e0acf9d179c547a59dcbe.jpg
slide3
7a6877d5deed4b5ffdb7316f3bb036b5.jpg
6f71f848c87d9445ef53bb45bd4dcfc2.jpg

Sanskriet: De Taal der Goden

Astrologie is in Sanskriet Veda's zijn in Sanskriet Yoga is in Sanskriet Puja en Mantras zijn in Sanskriet

Sanskriet is de oudste taal ter wereld en 2e nationale taal van India. Die is de moeder van talen en bestaat al eeuwen. Meer dan een miljaard mensen die dagelijks God bieden of andere vormen van spirituelieit oefenen zoals Yoga, Puja, Ayurveda etc., zij gebruiken allemaal het Sanskriet en houden de moeder van talen levend. Indiase talen zijn uit het Sanskriet afgeleid. Behalve Tulsidas' Ramchartimanas, all geschiften zijn in het Sanskriet, zoals Valmikiya Ramayan, Mahabharat, Geeta, Ved, Puran, Upnishad, Brahman, Yagya, Astologie, Ayurved, Vastu enz. Sanskriet kennen dus maakt uw interpretatie van al deze geschifrten helder want deze zijn vak geinterpreteerd door minder geleerden om eigen voordeel uit te halen. Sanskriet is tevens ook communicatietaal en opleidingstaal op meer dan 20 Sanskriet Universiteiten en meer dan 5000 colleges in India waar alle communicatie in het Sanskriet wordt uitgevoerd. Hierdoor is het Sanskriet door miljoenen mensen gesproken en begrepen. Sanskriet is ook volkstaal in sommige delen van India. Sanskriet leren is noodzakelijk als u Astroloog of Pandit wilt worden want beide vakken hebben hun voorschriften in het Sanskriet.  In Sanskriet cursus leert u lezen, luisteren, schrijven en spreken in het Sanskriet. Deel van Vedische geschiften worden ook op de les behandeld.

  Waarom Sanskriet Leren ? Wat houdt de cursus in ?
     
 • Tweede nationale taal van India
 • Eerste taal van de wereld
 • De taal van Vedische Geschriften
 • De taal van Veda, Geeta en Ramayan
 • Het Hindoeisme is in het Sanskriet
 • Mantras zijn in het Sanskriet
 • Sanskriet is de taal van miljoenen in India
 • Yoga, Ayurveda, Astrologie in Sanskriet
 • De moedertaal van wereldtalen en Hindi
 • Sanskriet is rijk van de wijsheden
 • Economie en politiek is in Sanskriet voorgeschreven
 • Pure taal zonder uitzonderingen in grammatica
 • Sanskriet Grammatica
 • Sanskriet Tekstboeken
 • Sanskriet werkboeken
 • Shloka's
 • Vedische Geschriften
 • Mahabharat & Geeta
 • Sanskriet Literatuur zoals Kalidas
 • Mantra's leren lezen
 • Sanskriet Video's
 • Woordenschat
 • Sanskriet Uitdrukkingen
 • Yoga termen en uitleg
     

Docent:
Acharya Dr. D. B. Pathak

Vereisten:
-- U bent 12 jaar or ouder
-- U heeft minimaal MBO opleiding
-- Minimaal 4 uur per les voor het huiswerk
-- Kennis van Nederlands of Engels

Opties van Sanskriet Lessen


Groepcursus:
De groepcursus van het Hindi wordt één keer per jaar in Amsterdam, Den Haag, Rottedam, Leiden, Utrecht, Eindhoven en Groningen meetal tijdens zomervakantie gegeven. Deze cursus bevat 30 lessen van 2 uur gespreid in 3 Niveaus: I, II en III waar I basis is, II middelbaar is en III gevanceerd is. Van 4 tot 20 cursisten kunnen deelnemen aan deze lessen die éen keer per week worden gegeven. De lessen zijn intensive en complex. Deze 3 niveaus worden binnen 1 jaar afgerond. Meer info over groepcursus
Cusrusgeld v.a. Eur 350. Zie de Tarieven

Capsule Cursus:
Capsule Cursus is een snelcursus waarin 10 intensieve lessen van 5 uur wordt gegeven om Hindi of andere vakken snel te kunnen leren. Dit zijn 10 Privélessen die of op ons lokaal in Den Haag of bij u thuis in heel Nederland worden gegeven. Hierin wordt een andere techniek gebruikt om snel te kunnen doceren. In een capsulecursus kan een 2e cursist gratis deelnemen. Deze cursus kan op iedere dag beginnen en kan ook in het weekend worden genomen. Meer info over Capsule Cursussen
Cursusgeld: Eur 2950. Zie de Tarieven

Privéles:
Privélessen worden altijd op ons lokaal in Den Haag gegeven. In Privélessen kunt u of met standaard syllabus of met aangepaste syllabus leren. U kunt zelf bepalen wat en hoe u wilt leren. Een privéles wordt in 2 uur gegeven en er kunnen 2 hoofsstukken hier worden afgerond. In een Privéles kan een 2e cursist gratis deelnemen. Deze cursus kan op iedere dag beginnen en kan ook in het weekend worden genomen. De lestijden zijn 9.00 tot 22.00 uur afhankelijk van de beschikbaarheid van de docent. Meer info over Privélessen.
Lesgeld: Eur 150 Per Les van 2 uur | Eur 1950 voor 10 lessen van 3 uur. Zie de tarieven Tarieven

Thuisles:
Thuislessen worden altijd bij u thuis of op uw kantoor gegeven. Hierin kunt u of met standaard syllabus of met aangepaste syllabus leren. U kunt zelf bepalen wat en hoe u wilt leren. Een thuisles wordt in 2 uur gegeven en er kunnen 2 hoofsstukken hier worden afgerond. In een thuisles kan een 2e cursist gratis deelnemen. Meer info over Thuislessen
Lesgeld: Eur 150 Per Les van 2 uur | Eur 1950 voor 10 lessen van 3 uur. Zie de tarieven Tarieven

Modules:
Modules zijn om een specifiike deel van een cursus gedetaileerd te leren. Bijvoorbeeld Alleen Hindi spreken of Ramayn lezen. Deze zijn privélessen en worden of op ons lokaal in Den Haag of bij u thuis gegeven. U kunt zelf bepalen wat en hoe u wilt leren. Deze privéles is van 2 uur en hieraan kan een 2e cursist gratis deelnemen. Deze cursus kan op iedere dag beginnen en kan ook in het weekend worden genomen. De lestijden zijn 9.00 tot 22.00 uur afhankelijk van de beschikbaarheid van de docent. Meer info over Modules
Cursusgeld: v.a. Eur 600. Varieert per medule en aantal lessen. Zie de tarieven Tarieven

E-Mailcursus:
U ontvangt iedere week een nieuwe les per email en die les kunt u hele week oefenen. Lesnummer 5, 10 kunnen wel in lokaal worden gevolgd voor praktijken en uitspraken. Meer info over Email Cursus.
Cursusgeld: Eur 800 voor hele cursus en Eur 300 voor 1 deel. Zie de tarieven Tarieven

Zero Lessen:
Zero lessen zijn een soort betaalde proeflessen. In deze les neemt u een privéles van 2 uur op onze lokaal of bij u thuis. Dit helpt u om te orienteren wat u wilt en wat u kunt leren. U kunt in deze les alles vragen op gebied van de vakken die Dr. Pathak doceert. Na deze les heeft u een duidelijk beeld van het vak, van de les, van uw stamina en ook van de docent. Deze Zeroles kost Eur 150 en kan niet worden verrekend of terugbetaald.
Lesgeld: Eur 150. Zie de tarieven Tarieven

Vóórcursus:
Een vóórcursus is een voorbereidingscursus voordat u de Hindi, Sanskriet of andere cursussen gaat beginnen. Dr. Pathak geeft intensieve cursussen en de letters dienst u tot de 1e les vlekkeloos geleerd te hebben. dit blijkt in veel gevallen niet wanneer een cursist langzaam leert of niet voorbeid is. Dit brengt aanzienlijke achtestand in uw cursus. In voorcursus leert u letters en kleine woorden met een student van Dr. Pathak. Deze cursus bevat 3 lessen van 2 uren en wordt 2 weken vóór de aanvang van een cursus gegeven. Deze cursus kost Eur 100.
Cursusgeld: Eur 100. Zie de tarieven Tarieven


Inschrijving:
Kom op 24 x 7 Live Chat, bel naar 070 262 9797 of vul het webformulier.

Dr. Pathak: Awards & Erkenningen

Dr. Pathak is erkend voor zijn buitengewoon werk in Vediche Wetenschappen en Astrologie. In foto: Vachaspati Award in 1995 in New Delhi door H.H. Shankaracharya en Dr. Kiran Bedi.

Capsule Cursussen met Dr. Pathak

Capsule Courses is een smart leersystem waarin u een taal in 10 lessen van 5 uren kunt leren. Deze 50 uur opleiding maakt het leren van bijv. Hindi, Sanskriet of Astrologie kort, compact en makkelijk.

Consult Acharya Pathak in heel Nederland

Neem Astrologie Consult met Acharya Pathak voor al uw problemen en wensen zoals gezondheid, ziektes, financien, werk, business, liefde, huwelijk, kind, familie, spiritualiteit waarin planeten een rol spelen.