485ba2c6af5719d3ce066f97c8b53160.jpg
slide1
ca15e94add83ffbf14261b5e487e13c5.jpg
804f1e9ff83e0acf9d179c547a59dcbe.jpg
slide3
7a6877d5deed4b5ffdb7316f3bb036b5.jpg
6f71f848c87d9445ef53bb45bd4dcfc2.jpg

Voorbereiding voor de lessen

voorbereiding cursus

Een goed voorbereide student heeft nooit moiete met lessen. Wij leggen u hier uit hoe u goed kunt voorbereiden. Ten eerste maak een goed beeld van de lessen en onderschat het niet, want velen hebben dit eerder gedaan. Onze lessen zijn van HBO niveau en dus complex. U komt bij VEDA niet een pare woordjes leren. De lessen gaan snel en intensief. U moet ook veel kunnen onthouden en huiswerk maken. Bereid dus goed en tijdig voor.

Maak een keus:
Maak een duidelijke keus wat u wilt leren. Onze lessen worden gegeven per syllabus en zijn niet met elkaar gemengd. Om een duidelijk beeld, geven wij wat korte informatie over onze cursussen:


Hindi: Deze gaat over de taal Hindi, Indiase taal welke overal wordt gebruikt. Voor Ramayn moet u Hindi Cursus volgen. Voor het rest van geschriften is Sanskriet nodig. 

Sanskriet: Alle Vedische geschriften zijn in het Sanskriet, mantras zijn in het Sanskriet. Puja, yoga, ayurveda - deze allemaal zijn in het Sanskriet. Sanskriet is tevens ook nodig als u Astrologie of Karmakand (Pandit Opleiding) wilt volgen.

Vedische Astrologie: In Vedische Astrologie leert u alles over horoscoop, het maken van horoscoop, interpretatie, gebruik van horoscoop programma, methodes voor voorspellingen, oplossingen, vastu, numerologie en veel meer.

Hindoeisme: In deze cursus worden Hindoe filosofie en geschriften behandeld. Dit is goed als u kennis wilt maken met de geschriften zonder Sanskriet.

Karmakand: Hierin leert u hoe u puja stap-voor-stap moet doen. U leert ook mantra uitspreken. Kennis van basis Sanskriet is hiervoor wel nodig.

Modules: Modules zijn voor de mensen die een belangrijke deel specific, snel en gedetaileerd willen volgen. Dit zijn tevens privélessen en u kunt deze ook bij u thuis volgen, dus de docent komt bij u langs, zonder extra kosten.
Indien u niet uitkomt wat u zou studeren, neem een Zero Les om hierom te orienteren. Indien u gemengde en snel wilt leren, kies dan privéles.


Inschrijving:
Meld tijdig aan. Wacht niet op laatste moment voor de aanmelding. U kunt tevens ook genieten van heftige kortingen indien u 2 maanden van tevoren (dus voor mei 2015) inschrijft en het lesgeld betaalt. U heeft ongeveer 1 maand nodig om letters te leren en boeken te regelen. Neem dus tijdig stap. Voor aanmelding kom op 24 x 7 Live Chat, bel naar 070 262 9797 or vul het webformulier. Een aanmelding heeft betalingsplicht en kan niet worden geannuleerd. Switchen tussen de cursussen en groepen is wél mogelijk.

Voorbereidingen en Procedure:
Na ontvangst van uw aanmelding en betaling schrijven wij u direct in de cursus. U ontvangt automatisch een bevestiging van Inschrijving binnen 3 werkdagen in uw email. In deze email ziet u exacte data van uw lessen, tijdstippen, adres van het leslokaal en informatie over boeken die in de lessen worden behandeld. De boeken kunt u of zelf regelen of wij kunnen deze voor u op uw opdracht bestellen.

Voorbereiding letters
Indien u Hindi of Sanskriet cursus gaat volgen, dient u de letters van tevoren te hebben geleerd. De letters kunt u via de website na aanmelding downloaden. Het leren van de letters neemt 4 tot 8 weken de tijd in beslag. U dient alle letters moieteloss en fouteloos te kunnen herkennen, schrijven en uitspreken voordat u deelneemt aan de 2e les, anders gaat u de volgende lessen niet kunnen volgen. De docent controleert uw letters en uitspraken in 1e les en gaat verder met de lessen. Indien u moeite heeft met de letters, kunt u eeerst onze Vóórcursus volgen waarin alleen letters en kleine woordjes worden geleerd.

Les Volgen
Indien u over een studentennummer beschikt, wordt u verwacht in de les. De les is van 2 uur inclusief een pause van 15 minuten. Neem alle boeken behalve woordenboeken mee. Tijdens de les maak altijd aantekeningen want die zullen u helpen met verdere lessen. Iedere les dient u thuis te herhalen en huiswerk te maken. Na aanmelding krijgt u ook toegang tot de Notice Board waar belangrijke informatie bijvoorbeeld vakantie of annulering van de les etc verschijnen.

Achterstand in de Les / Les gemist
Aangezien iedere les belangrijk is en alle lessen elkaar verbonden zijn, een les missen is niet verstandig. Mocht dit toch een gebeuren, kunt u de gemiste lessen met uw klasgenoot inhalen. Een gemiste les of achterstand kunt u ook d.m.v. Privéles wegwerken. Een gemiste les is uw eigen verlies. Privélessen kunnen 3 werkdagen van tevoren kostenloos worden gewijzigd. Hierna is de annuleringsvergoeding 100%. Een cursus kan niet worden geannuleerd. Indien u een les niet kunt bijwonen, geef dit tijdig door. Dit verandert echter niets in de cursus maar docent stelt dit zeer op de prijs als hij geinformeerd is.

Contact opnemen
Onze standaard contactmethode is email via webformulier. Vragen over de inhoud van lessen dienen tijdens de les te worden besproken. SMS, whatsapp etc. zijn niet acceptabel voor de lessen tenzij er een noodgeval is. 

Dr. Pathak: Awards & Erkenningen

Dr. Pathak is erkend voor zijn buitengewoon werk in Vediche Wetenschappen en Astrologie. In foto: Vachaspati Award in 1995 in New Delhi door H.H. Shankaracharya en Dr. Kiran Bedi.

Capsule Cursussen met Dr. Pathak

Capsule Courses is een smart leersystem waarin u een taal in 10 lessen van 5 uren kunt leren. Deze 50 uur opleiding maakt het leren van bijv. Hindi, Sanskriet of Astrologie kort, compact en makkelijk.

Consult Acharya Pathak in heel Nederland

Neem Astrologie Consult met Acharya Pathak voor al uw problemen en wensen zoals gezondheid, ziektes, financien, werk, business, liefde, huwelijk, kind, familie, spiritualiteit waarin planeten een rol spelen.