485ba2c6af5719d3ce066f97c8b53160.jpg
slide1
ca15e94add83ffbf14261b5e487e13c5.jpg
804f1e9ff83e0acf9d179c547a59dcbe.jpg
slide3
7a6877d5deed4b5ffdb7316f3bb036b5.jpg
6f71f848c87d9445ef53bb45bd4dcfc2.jpg

Acharya Pathak

Acharya Pathak is een docent, een Geestelijke Leider en een Acharya van Vedische Wetenschappen. Hij is schrijver van boeken en artikelen bij diverse tijdschriften en (web) publicaties over Vedische Wetenschap, Indiase Cultuur, Hindi en Sanskriet

meer weten

Dr. Pathak

Dr. Pathak is bekend voor zijn lessen van Hindi, Sanskriet, Vedische Astrologie en Panditsopleiding in Nederland. Hij is ook bekend Als Jyotish Acharya en geeft consult aan klanten om problemen op te lossen en tegenslag te verminderen

meer weten

Capsule Cursussen van Hindi, Sanskriet

Capsule Cursus een snelcursus van Dr. Pathak om een Taal of een vak op basis niveau te leren. Deze 10 lessen van 5 uren worden bij u thuis of kantoor gegeven en wij maken het zeker dat u dat ook leert.

meer weten

Astrologie Consult met Dr. Pathak

Consult Acharya Pathak voor uw gezondheid, financien, werk, zaak, liefde, realtie, kind en spirituele problemen en wensen. Een consult kan zowel persoonlijk als telefonisch of via Live Chat. U kunt Acharya ook bij u thuis uitnodigen voor Thuisconsult.

meer weten

Groepcursussen met Dr. Pathak

De Groepcursussen van Dr. Pathak op Hindi, Sanskriet, Astrologie, Karmakand en Hindoeisme worden één keer per jaar in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Leiden, Almere, Eindhoven en Groningen gegeven.

meer weten

Karmakand Modules | Puja leren doen

In Karmakand Modules leert u specific Puja’s stap-voor-stap met mantras. Deze meer dan 60 Modules die in Nederland eerder nooit zijn opgeleid en worden in privélessen bij u thuis worden behandeld.

meer weten

Smart Astrologie Lessen

Dr. Pathak’s smart astrologielessen helpen u de Vedische Astrologie professioneel toch gemakkelijk te leren. Leer stap-voor-stap om een professionele en succesvolle astroloog te worden en mensen te helpen met je kennis van planeten.

meer weten

Over Dr. Pathak
Acharya Pathak (Acharya Dr. D.B. Pathak) is een docent, een schrijver en een Acharya (Een Pandit die universitaire drs. diploma in Sanskriet oftewel Vedische Wetenschap heeft, heet Acharya). Acharya Pathak is geboren in een bekende Brahman en Panditfamilie in Bihar Provincie van India. Zijn vader was een bekende Sanskriet Docent, Astroloog en een Pandit.

Kwalificatie
Dr. Pathak heeft in meerdere richtingen gestudeerd. Hij heeft naast zijn wetenschappelijke HBO opleiding zijn bachlor en master opleiding in Sanskrit en Vedische Astrologie aan (Rijksuniversiteit) KSD Sanskriet Universiteit Darbhanga (K.S.D.S.U.) gedaan. In Post-Gradutation (drs.) is hij met Cum Laude gehonoreerd. Hierna heeft hij ook gepromoveerd en heeft zijn PhD behaald. Hindi is zijn moedertaal en Sanskriet is zijn tweede moedertal alsmede opleidingstaal. Hiernaast heeft Pandit Pathak het Hindoeïsme en Karmakand zowel traditioneel als aan de universiteit als relavant vak gestudeerd. Hij heeft Het Nederlands aan Universiteit Leiden gestudeerd. Hiernaast heeft hij Nederlands Recht (gedeeltelijk) aan Leiden Universiteit gestudeerd. Dr. Pathak heeft Vachaspati Award in 1995 in New Delhi gekregen voor zijn buitengewoon werk in Spiritualiteit en Vedische Astrologie.

Ervaringen
Dr. Pathak heeft ervaringen gedaan van het doceren van Sanskriet, Hindi, Astrologie en Vedische Wetenschappen vanaf 1995 aan diverse Hogescholen, Universiteiten en instituten zowel in India als in het buitenland inclusief - Nederland, Duitsland, Zwitzerland, Brazilie, Ecuador, Colombia, India, Frankrijk, Rusland, Engeland en Verenigde Staten. Als Acharya heeft hij Panditsopleiding gegevens in Nederland, heeft preken gehaad op diverse Temples in Nederland, India en Engeland. Er zijn ook diverse programma's gemaakt met hulp van zijn kennis over Vedische Wetenschap en zijn op OHM TV uitgezonden. Zijn programma's zijn tevens ook in India en in andere landen uitgezonden. Naast het doceren heeft Pandit Pathak ook regelmatig geschreven voor Indiase tijdschriften zoals Hindustan Times groep en enkele tijdschriften in Europa, VS en Zuid America. Hij is ook schrijver van enkele cursusboeken over het Sanskriet, Hindi en Astrologie. Dr. Pathak heeft 3 jaar (2003-2006) Hindi, Sanskriet, Astrology & Karmakand cursussen gegevens aan Pandits op Haagshogeschool. Sinds 2006 is Dr. Pathak is een docent bij VEDA en hierna VEDA B.V. te Den Haag en geeft deze cursussen en privélessen aan Pandits en Cursisten. Hij wordt hiernaast ook gehuurd door andere Nederlandse instellingen, instituten voor zijn lessen van Hindi en Sanskriet voor hun cursisten.

De studentenkring van Dr. Pathak bestaat uit diplomaten, corporate leiders, pandits, universiteire leerlingen en de leraren die zelf ook Sanskriet en Hindi les geven. Op dit moment is Dr. Pathak ook bezig met 3 cursusboeken over Sanskriet, Hindi en Astrologie vooral gericht aan zijn Nederlandse studenten en zijn cursussen. Deze zullen binnenkort verschijnen. Als een schrijver maakt Dr. Pathak gebruik van elektronische media en schrijft zijn boeken en artikelen digitaal voor diverse websites en (online) tijdschriften.

Functies en Nevenfuncties van dr. Pathak 
-- Docent: VEDA (Instituut) BV, Den Haag
-- Consultant Acharya/Pandit: VEDA B.V.
-- Voorzitter: International Vedic Society, Den Haag


Contact opnemen
De cursussen, lessen en consult van Dr. Pathak worden verzorgd door VEDA B.V. Deze worden in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Leiden, Utrecht, Almere, Eindhoven gegeven. Hiernaast is Dr. Pathak ook beschikbaar voor Thuislessen, Privélessen, Thuisconsult e.d. en deze kunnen in heel Nederland worden geboekt. Voor boekingen neem contact op met VEDA:
-- via Live Chat
-- via telefoon
-- via email (vul dit formulier in)


24 x 7 Boeking: 088 1 790079

Dr. Pathak: Awards & Erkenningen

Dr. Pathak is erkend voor zijn buitengewoon werk in Vediche Wetenschappen en Astrologie. In foto: Vachaspati Award in 1995 in New Delhi door H.H. Shankaracharya en Dr. Kiran Bedi.

Capsule Cursussen met Dr. Pathak

Capsule Courses is een smart leersystem waarin u een taal in 10 lessen van 5 uren kunt leren. Deze 50 uur opleiding maakt het leren van bijv. Hindi, Sanskriet of Astrologie kort, compact en makkelijk.

Consult Acharya Pathak in heel Nederland

Neem Astrologie Consult met Acharya Pathak voor al uw problemen en wensen zoals gezondheid, ziektes, financien, werk, business, liefde, huwelijk, kind, familie, spiritualiteit waarin planeten een rol spelen.